Bridgestone
Opomba: Cene veljajo za pnevmatike brez platišč. Tekalna plast se lahko razlikuje glede na dimenzijo pnevmatike.
Bridgestone

Bridgestone DriveGuard Winter RFT 195/65 R15 95H XL, runflat

Bridgestone

Bridgestone DriveGuard Winter RFT 195/65 R15 95H XL, runflat

Bridgestone - Proizvajalec iz Japonske, dobavitelj Formule 1, kakovostni izdelki visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
195/65 R15 95H XL, runflat 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
H: Odobreno doa 210 km/h
EAN:
3286340838818
Article Number:
R-321212
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
EU
European Production
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Bridgestone DriveGuard Winter

S PNEVMATIKO BRIDGESTONE DRIVEGUARD LAHKO NADALJUJETE POT, NE GLEDE NA TO, KAJ JE IZPRAZNILO PNEVMATIKO.

Pnevmatika Bridgestone DriveGuard Winter Vas pomaga varovati pred vsemi vrstami izpraznjenj pnevmatik na zimskih cestah. Pri tem je vseeno, ali oster kos stekla zareže v zunanji rob ali pa žebelj skozi sneg prebije sredino profila – s pnevmatikami Bridgestone DriveGuard Winter lahko vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h.

Skrivajo se ob cesti. Ležijo sredi avtoceste. Čakajo, da Vas ustavijo in vam otežijo življenje. Po svetu leži veliko žebljev, nekje pa tudi tisti, ki bo prebodel prav Vašo pnevmatiko. Na srečo so tu pnevmatike Bridgestone DriveGuard, tako da Vam ni treba skrbeti.

Pnevmatike Bridgestone DriveGuard so zasnovane za vse osebne avtomobile in omogočajo, da po izpraznitvi pnevmatike obvladate vozilo, nato pa vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h, dokler ne morete pnevmatike popraviti ali zamenjati.

Tehnologija Bridgestone DriveGuard je idealni spremljevalec za skoraj vse situacije na cesti – pomaga Vam ohraniti varnost in učinkovitost ter mirno nadaljevati svojo pot.

Za Vaš avtomobil
Na voljo za večino avtomobilov s sistemom TPMS.

Udobje in nadzor
Zagotavljajo udobje in izvrsten nadzor v vseh zimskih razmerah, brez kompromisov v primerjavi s klasičnimi pnevmatikami

Varnost in priročnost
Za Vaš avtomobil Brez skrbi ste lahko ob skoraj vseh vrstah poškodb pnevmatik

Predstavljajte si vožnjo, ko nenadoma zasveti kazalnik za tlak pnevmatik v instrumentih. Nekaj trenutkov pred tem ste zapeljali čez žebelj, zdaj pa pnevmatika izgublja tlak.

Pnevmatike Bridgestone DriveGuard so posebej zasnovane, da prenesejo izpraznjenje in lahko vozite naprej. Njihove nosilne in močno ojačene stranice pomagajo ohraniti Vašo mobilnost ter podpirajo vso težo avtomobila.

Z našo patentirano tehnologijo Cooling Fin se po izpraznjenju pnevmatike Bridgestone DriveGuard toplota in trenje porazdelita, tako da lahko vozite še do 80 km tudi po popolni izgubi tlaka.

Za razliko od običajnih pnevmatik lahko s pnevmatikami Bridgestone DriveGuard ohranite nadzor nad vozilom. Varno lahko vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h, dokler ne dosežete svojega cilja ali varnega mesta za zamenjavo pnevmatike.

SISTEM ZA NADZOR TLAKA PNEVMATIK(TYRE PRESSURE MONITORING SYSTEM – TPMS)

TPMS je elektronska funkcija, ki nadzoruje tlak zraka v pnevmatikah. Sistem nato pošlje signal sprejemniku v avtomobilu. Če pade tlak pod določeno raven, dobi voznik opozorilo preko prikazovalnika v instrumentih vozila.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Uredba o označevanju pnevmatik določa zahteve glede informacij o porabi goriva, oprijemu na mokri podlagi in zunanjem kotalnem hrupu pnevmatik. Poleg tega so navedene zimske lastnosti izdelka.

Uredba EU 1222/2009, ki velja od 1. novembra 2012, je bila revidirana in jo bo s 1. majem 2021 nadomestila Uredba EU 2020/740; Od tega trenutka veljajo nove zahteve. Ocenjevalni razredi za učinkovitost porabe goriva, oprijem na mokri podlagi in zunanji hrup so bili spremenjeni, postavitev oznake EU pa je bila prilagojena. Proizvajalčeve informacije o izdelku, shranjene v zbirki podatkov EU, je mogoče pridobiti prek kode QR, ki je na nalepki. Na novo so vključene tudi informacije o oprijemu na snegu in ledu za pnevmatike, ki izpolnjujejo ta merila.

Naslednje pnevmatike so izključene iz uredbe: - pnevmatike, ki so namenjene izključno vgradnji na vozila, ki so bila prvič registrirana pred 1. oktobrom 1990 - obnovljene pnevmatike (dokler ni prišlo do ustrezne razširitve Uredbe EU 2020/740) - parkirane komercialno - Ulične pnevmatike - dirkalne pnevmatike - pnevmatike z dodatnimi napravami za izboljšanje oprijema, npr. B. Pnevmatike z žeblji – Pnevmatike za nujne primere tipa T – Pnevmatike z omejitvijo hitrosti pod 80 km/h – Pnevmatike za platišča z nazivnim premerom ≤ 254 mm ali ≥ 635 mm

Kratek pregled kriterijev in razredov ocenjevanja

poraba goriva

Poraba goriva je odvisna od kotalnega upora pnevmatik, samega vozila, voznih razmer in načina vožnje. Izmerjeni kotalni upor (koeficient kotalnega upora) pnevmatike je razdeljen v razrede A (največja učinkovitost) do E (najnižja učinkovitost).

Če je vozilo v celoti opremljeno s pnevmatikami razreda A, je možno zmanjšanje porabe do 7,5 %* v primerjavi s pnevmatikami razreda E. Pri gospodarskih vozilih je lahko celo višja.
(Vir: European Commission Impact Assessment
* pri merjenju v skladu s preskusnimi metodami iz Uredbe (EU) 2020/740)

Prosimo, upoštevajte:
Poraba goriva je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje in jo lahko znatno zmanjšate z okolju prijazno vožnjo. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate učinkovitost goriva.

oprijem na mokri podlagi

Oprijem na mokri podlagi je razdeljen na razrede A (najkrajša zavorna pot) - E (najdaljša zavorna pot).

Če je avtomobil opremljen s pnevmatikami razreda A, se lahko v primerjavi s pnevmatikami razreda E zmanjša zavorna pot do 18 m pri zaviranju od 80 km/h (na cestišču s povprečnim oprijemom).*
*Vir: wdk Economic Association of the German Rubber Industry eV

Prosimo, upoštevajte:
Prometna varnost je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje. Vedno je treba upoštevati zavorno pot. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate oprijem na mokri podlagi.

Zunanji kotalni hrup

Hrup, ki ga oddaja pnevmatika, vpliva na celotno glasnost vozila in ne vpliva samo na vaše lastno udobje med vožnjo, ampak tudi na obremenitev okolja s hrupom. Na oznaki EU za pnevmatike je zunanji kotalni hrup razdeljen v 3 razrede od A (najnižji kotalni hrup) do C (najvišji kotalni hrup), merjen v decibelih (dB) in primerjan z evropskimi omejitvami emisij hrupa za zunanji kotalni hrup pnevmatik.

A
Razvrstitev "A" pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike več kot 3 dB pod mejno vrednostjo EU, veljavno do leta 2016.
B
Razvrstitev »B« pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike do 3 dB nižji ali enak mejni vrednosti EU, veljavni do leta 2016.
C
Razvrstitev "C" pomeni, da je navedena mejna vrednost presežena.

Znamka Bridgestone
Serija modela DriveGuard Winter RFT
Dimension 195/65 R15 95H XL, runflat
Širina 195
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 15
Indeks nosilnosti pnevmatik 95
Indeks hitrosti (H)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja za naročene 2 ali več pnevmatik.
**Razen pri kompletnih kolesih


Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK