Bridgestone
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Bridgestone

Bridgestone DriveGuard Winter RFT 195/65 R15 95H XL, runflat

Bridgestone

Bridgestone DriveGuard Winter RFT 195/65 R15 95H XL, runflat

Bridgestone - Proizvajalec iz Japonske, dobavitelj Formule 1, kakovostni izdelki visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
195/65 R15 95H XL, runflat 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
H: Odobreno doa 210 km/h
EAN:
3286340838818
Article Number:
R-321212
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
EU
European Production
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Bridgestone DriveGuard Winter

S PNEVMATIKO BRIDGESTONE DRIVEGUARD LAHKO NADALJUJETE POT, NE GLEDE NA TO, KAJ JE IZPRAZNILO PNEVMATIKO.

Pnevmatika Bridgestone DriveGuard Winter Vas pomaga varovati pred vsemi vrstami izpraznjenj pnevmatik na zimskih cestah. Pri tem je vseeno, ali oster kos stekla zareže v zunanji rob ali pa žebelj skozi sneg prebije sredino profila – s pnevmatikami Bridgestone DriveGuard Winter lahko vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h.

Skrivajo se ob cesti. Ležijo sredi avtoceste. Čakajo, da Vas ustavijo in vam otežijo življenje. Po svetu leži veliko žebljev, nekje pa tudi tisti, ki bo prebodel prav Vašo pnevmatiko. Na srečo so tu pnevmatike Bridgestone DriveGuard, tako da Vam ni treba skrbeti.

Pnevmatike Bridgestone DriveGuard so zasnovane za vse osebne avtomobile in omogočajo, da po izpraznitvi pnevmatike obvladate vozilo, nato pa vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h, dokler ne morete pnevmatike popraviti ali zamenjati.

Tehnologija Bridgestone DriveGuard je idealni spremljevalec za skoraj vse situacije na cesti – pomaga Vam ohraniti varnost in učinkovitost ter mirno nadaljevati svojo pot.

Za Vaš avtomobil
Na voljo za večino avtomobilov s sistemom TPMS.

Udobje in nadzor
Zagotavljajo udobje in izvrsten nadzor v vseh zimskih razmerah, brez kompromisov v primerjavi s klasičnimi pnevmatikami

Varnost in priročnost
Za Vaš avtomobil Brez skrbi ste lahko ob skoraj vseh vrstah poškodb pnevmatik

Predstavljajte si vožnjo, ko nenadoma zasveti kazalnik za tlak pnevmatik v instrumentih. Nekaj trenutkov pred tem ste zapeljali čez žebelj, zdaj pa pnevmatika izgublja tlak.

Pnevmatike Bridgestone DriveGuard so posebej zasnovane, da prenesejo izpraznjenje in lahko vozite naprej. Njihove nosilne in močno ojačene stranice pomagajo ohraniti Vašo mobilnost ter podpirajo vso težo avtomobila.

Z našo patentirano tehnologijo Cooling Fin se po izpraznjenju pnevmatike Bridgestone DriveGuard toplota in trenje porazdelita, tako da lahko vozite še do 80 km tudi po popolni izgubi tlaka.

Za razliko od običajnih pnevmatik lahko s pnevmatikami Bridgestone DriveGuard ohranite nadzor nad vozilom. Varno lahko vozite še 80 km s hitrostjo do 80 km/h, dokler ne dosežete svojega cilja ali varnega mesta za zamenjavo pnevmatike.

SISTEM ZA NADZOR TLAKA PNEVMATIK(TYRE PRESSURE MONITORING SYSTEM – TPMS)

TPMS je elektronska funkcija, ki nadzoruje tlak zraka v pnevmatikah. Sistem nato pošlje signal sprejemniku v avtomobilu. Če pade tlak pod določeno raven, dobi voznik opozorilo preko prikazovalnika v instrumentih vozila.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Bridgestone
Serija modela DriveGuard Winter RFT
Dimension 195/65 R15 95H XL, runflat
Širina 195
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 15
Indeks nosilnosti pnevmatik 95
Indeks hitrosti (H)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK