Continental
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Continental

Continental ContiEcoContact 3 165/80 R13 83T

Continental

Continental ContiEcoContact 3 165/80 R13 83T

Continental - Nemški proizvajalec pnevmatik, kakovostni izdelki visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
165/80 R13 83T 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
T: Odobreno doa 190 km/h
EAN:
4019238258882
Article Number:
352006000
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
EU
European Production
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije
  • -

Več varnosti za kompaktna vozila: ContiEcoContact 3

ContiEcoContact™ 3 je najnovejši model linije proizvodov ContiEcoContact. Ta pnevmatika zagotavlja varnost in gospodarnost za vozila kompaktnega in srednjega razreda. Asimetričen dezen omogoča optimalni kontakt s cestiščem in tako krajšo zavorno pot na suhi in mokri površini. Prožna zmes s siliko omogoča dober oprijem na površino cestišča, s čimer je zagotovljeno odlično trenje v vseh pogojih.

Tehnične podrobnosti

Trdni sredobežni trakovi prinašajo tako izvrstno zavorno zmogljivost kot tudi natančen handling in upravljanje.“Adhezijski“ robovi in drobne zareze na zunanji strani omogočajo še poseben dodaten prijem na mokrih cestiščih.Optimalna ureditev širokih sredobežnih zarez v srednjem delu dezenske površine in očitne prečne zareze na notranji strani zagotavljajo zelo dobro odvajanje vode.

Prednosti:

  • odlična zavorna zmogljivost na mokrem in suhem cestišču
  • odlična odpornost proti nastanku aquaplaninga
  • večji prijem v ovinkih

Za manjša vozila. Zasnovane v Nemčiji: Continental ponuja vrhunske pnevmatike, ki se odlikujejo po optimalni zavorni učinkovitosti in varnosti. Veliko prevoženih kilometrov in majhna poraba goriva. Pnevmatika, ki ji zaupajo vodilni avtomobilski proizvajalci in med drugim opremlja modele Fiat Grande Punto, Ford Fiesta in VW Polo.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Continental
Serija modela ContiEcoContact 3
Dimension 165/80 R13 83T
Širina 165
Tyre profile 80
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 13
Indeks nosilnosti pnevmatik 83
Indeks hitrosti (T)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
***Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK