Dunlop
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Dunlop

Dunlop SP Sport 01 A 275/40 ZR19 101Y *

Dunlop

Dunlop SP Sport 01 A 275/40 ZR19 101Y *

Dunlop - Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, kakovostni izdelki višjega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
275/40 ZR19 101Y * 
Raspoložljivost:
Na zalogi
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
Y: Odobreno doa 300 km/h
EAN:
5452000816078
Article Number:
R-382499
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Priporočena cena proizvajalca*   € 257,50
€ 212,10
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Dunlop je za vas razvil SP Sport 01, presenetljivo vrhunsko asimetrično pnevmatiko: idealna pnevmatika za vozila srednjega razreda in za luksuzna vozila.

Osnovne prednosti Asimetrična tekalna površina zagotavlja nudi idealno ravnotežje med vožnjo, ne glede na razmere. Tri delna tekalna plast uspešno povezuje tiho vožnjo, udobje s športno vožnjo in veliko varnost ob nastopu akvaplaninga (splavanja). Razčlenitev tekalne plasti na tri dele zagotavlja največje mogoče izenačenje odličnih voznih lastnosti ne glede na razmere. Zmes za tekalno plast s silicijem (100 odstotkov) omogoča boljšo vodljivost na suhem in mokrem vozišču, nizek kotalni upor in veliko kilometražo.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Dunlop
Serija modela SP Sport 01 A
Dimension 275/40 ZR19 101Y *
Širina 275
Tyre profile 40
Construction type ZR
Dimenzija pnevmatik 19
Tyre load index 101
Indeks hitrosti (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
***Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^