Fulda
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Fulda

Fulda EcoControl SUV 275/45 R19 108Y XL

Fulda

Fulda EcoControl SUV 275/45 R19 108Y XL

Fulda - Črna. Široka. Močna. Kakovostni proizvod iz hiše Goodyear, srednji cenovni razred

Dimenzija pnevmatik
275/45 R19 108Y XL 
Raspoložljivost:
Na zalogi
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
Y: Odobreno doa 300 km/h
EAN:
5452000727350
Article Number:
R-420544
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Priporočena cena proizvajalca*   € 168,00
€ 153,30
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Visokozmogljiva letna pnevmatika za športna terenska vozila s popolnim ravnovesjem med voznimi lastnostmi, izkoristkom goriva in številom prevoženih kilometrov.

Optimalen nadzor nad vozilom na mokrih in suhih cestah
Dovršena zmes tekalne plasti na osnovi silike. Zmes na osnovi silike izboljša stik s površino ceste za boljši oprijem, večjo odpornost proti akvaplaningu, krajšo zavorno pot in večjo vodljivost.

Nizka poraba goriva
Tehnologija za lahko konstrukcijo. Inovativna konstrukcija zagotavlja manjšo težo pnevmatike, manjši kotalni upor in večjo ekonomičnost porabe goriva.

Izjemno veliko število prevoženih kilometrov za dolgo življenjsko dobo pnevmatik
Konstrukcija pnevmatike, zasnovana za športna terenska vozila. Konstrukcija pnevmatike, optimizirana za športna terenska vozila, v kombinaciji s trpežno tekalno plastjo pnevmatike zagotavlja večjo naležno ploskev, s čimer se poveča število prevoženih kilometrov.

Zasnovana za bolj gladko vožnjo
Prilagojen dezen tekalne plasti in oblika za športna terenska vozila. Dezen, optimiziran za športna terenska vozila, zagotavlja večjo stabilnost med vožnjo športnega terenskega vozila.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Fulda
Serija modela EcoControl SUV
Dimension 275/45 R19 108Y XL
Širina 275
Tyre profile 45
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 19
Tyre load index 108
Indeks hitrosti (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
***Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^