General
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
General

General Euro Van 2 185 R14C 102/100Q 8PR

General

General Euro Van 2 185 R14C 102/100Q 8PR

General - Proizvajalec pnevmatik iz ZDA, kakovostni izdelek, specialiteta 4x4

Dimenzija pnevmatik
185 R14C 102/100Q 8PR 
Raspoložljivost:
Na zalogi
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
Q: Odobreno doa 160 km/h
EAN:
4032344546841
Article Number:
R-223888
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
€ 73,30
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Močna pnevmatika za gospodarska vozila

Za transporterje in dostavna vozila. Odlikuje jo izjemna varnost pred akvaplaningom. Znamka General Tire, ki izvira iz ZDA, ponuja izdelke za vse vrste vozil, za vse letne čase in vse vozne podlage. Varnost na mokri cesti po zaslugi zmanjšane nevarnosti akvaplaninga. Popolna pnevmatika za vozila, kot so Mercedes Sprinter, Ford Transit in Iveco Daily.

Prednosti:

Trije veliki obodni kanali učinkoviteje odvajajo vodo ter tako zmanjšajo nevarnost akvaplaninga in zagotavljajo varno vožnjo po mokri cesti. Kompaktni in čvrsti bloki, ki razporedijo vzdolžne in stranske obremenitve, izboljšajo vodljivost in skrajšajo zavorne poti. Spremenljivo zaporedje zamikov zagotavlja manj hrupa. Ravna površina zagotavlja enakomerno obrabo ter s tem daljšo življenjsko dobo pnevmatike.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka General
Serija modela Euro Van 2
Dimension 185 R14C 102/100Q 8PR
Širina 185
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 14
Indeks nosilnosti pnevmatik 102/100
Indeks hitrosti (Q)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK