General
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
General

General GRABBER TR 205/80 R16 104T XL

General

General GRABBER TR 205/80 R16 104T XL

General - Proizvajalec pnevmatik iz ZDA, kakovostni izdelek, specialiteta 4x4

Vrsta pnevmatike:
A/T Reifen
Dimenzija pnevmatik
205/80 R16 104T XL 
Raspoložljivost:
omejena zaloga
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
T: Odobreno doa 190 km/h
EAN:
4032344316734
Article Number:
R-121103
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
€ 140,50
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Specialistka za peščeno podlago in manj zahteven teren. Za mestne terence oziroma crossoverje, športna terenska vozila (SUV) in poltovornjake.

Nudi oprijem, ki ga voznik potrebuje za terensko vožnjo po peščeni podlagi, ter hkrati poskrbi za tekočo in udobno vožnjo po cesti. Znamka General Tire, ki izvira iz ZDA, ponuja izdelke za vse vrste vozil, za vse letne čase in vse vozne podlage. Izboljšan oprijem na terenu. Popolna pnevmatika za vozila, kot so Jeep Cherokee, Land Rover Defender in Nissan Navara.

Celoletne pnevmatike za lahke tovornjake so za voznike, ki želijo kombinacijo prijetne vožnje na cestah, dolgi čas in celoletno vsestranskostjo, vključno z vleko v rahlem snegu.  Pnevmatike z blagovno znamko z oznako M + S pogosto se uporabljajo kot originalna oprema (OE) na 2WD in 4WD, lahkih in srednje lahkih dostavnih vozil, tovornjakov in pickupov, kot tudi crossover in športnih terenskih vozil.

Te pnevmatike se običajno kupujejo kot neposredno nadomestilo za dotrajane sete originalnih pnevmatik na vozilu. Prav tako se lahko uporablja tudi v kompletnih štiri ali os parov, če so na voljo v ustrezni velikosti, obremenitev območje in hitrostni razred se ujema z obstoječo OE avtoplašč kategorijo in specifikacije.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka General
Vrsta pnevmatike A/T Reifen
Serija modela GRABBER TR
Dimension 205/80 R16 104T XL
Širina 205
Tyre profile 80
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 16
Tyre load index 104
Indeks hitrosti (T)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^