Hankook
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Hankook

Hankook Radial RA08 195/70 R15C 104/102R 8PR SBL

Hankook

Hankook Radial RA08 195/70 R15C 104/102R 8PR SBL

Hankook - Proizvajalec pnevmatik iz Koreje, izdelek spodnjega do srednjega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
195/70 R15C 104/102R 8PR SBL 
Raspoložljivost:
Na zalogi
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
R: Odobreno doa 170 km/h
EAN:
8808563325071
Article Number:
D38376
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Priporočena cena proizvajalca*   € 107,00
€ 90,20
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Splošne lastnosti Boljši oprijem cestišča, stabilnejši tek pnevmatike in večje udobje med vožnjo. Tehnične lastnosti Mrežasto razporejeni bloki in izboljšana linija karkase izboljšujejo vodljivost in povečujejo udobje. Zaokrožen profil karkase preprečuje neenakomerno obrabo in ovinkanje. Odlična zmožnost odvajanja vode in zaviranja na mokri površini. Trije cikcakasti žlebovi za popolno zmogljivost na suhih, mokrih ali zasneženih površinah. Velike in razločne zareze za izjemno zaviranje in oprijem. Zaščita pred obrabo in boljša vzdržljivost Vodoodporna sestava gume, jekleni pasovi, zelo odporni na pritisk, in okrepitev z najlonom povečujejo splošno zaščito pred obrabo in vzdržljivost. Jekleni pasovi, ki so zelo odporni na pritisk: močnejša tekalna plast za boljšo vodljivost in optimalno življenjsko dobo. Brezšivna vrhnja plast po celotni pnevmatiki, ki je nameščena nad jeklene pasove, povečuje njihovo vzdržljivost in zagotavlja dodatno enakomernost za maksimalno udobje in stabilnost pri veliki hitrosti.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Hankook
Serija modela Radial RA08
Dimension 195/70 R15C 104/102R 8PR SBL
Širina 195
Tyre profile 70
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 15
Indeks nosilnosti pnevmatik 104/102
Indeks hitrosti (R)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
***Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK