Hankook
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Hankook

Hankook Ventus S1 Evo K107 215/35 ZR19 85Y XL SBL

Hankook

Hankook Ventus S1 Evo K107 215/35 ZR19 85Y XL SBL

Hankook - Proizvajalec pnevmatik iz Koreje, izdelek spodnjega do srednjega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
215/35 ZR19 85Y XL SBL 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
Y: Odobreno doa 300 km/h
EAN:
8808563228655
Article Number:
R-371358
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Valoviti zunanji vzdolžni žlebovi in različni stranski koti za izjemno obnašanje pnevmatike na cesti. Zaviranje na suhi in mokri površini: bolj učinkovito zaviranje po zaslugi vzdolžne trdnosti tekalne plasti. Nova zmes izredno razpršljivega silicijevega oksida: nova formula visoko razpršljivega silicijevega oksida in prvič uporabljen postopek mešanja sta omogočila ta izjemen oprijem in popolno energetsko učinkovitost. Struktura pnevmatike Brezšivna noga in popolno tesnjenje: izboljša stabilnost pri veliki hitrosti in udobje med vožnjo ter izpopolni vodljivost in vzdržljivost. Široki jekleni pasovi, ki odlično prenašajo pritisk, in dvojna brezšivna vrhnja plast: močnejša tekalna plast za boljšo vodljivost in dolgo življenjsko dobo, večja enotnost za popolno udobje med vožnjo in optimalno vzdržljivost. Zaščita platišča: boljša zaščita pred sunki in praskami.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Hankook
Serija modela Ventus S1 Evo K107
Dimension 215/35 ZR19 85Y XL SBL
Širina 215
Tyre profile 35
Construction type ZR
Dimenzija pnevmatik 19
Tyre load index 85
Indeks hitrosti (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^