Matador
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Matador

Matador MP16 Stella 2 145/70 R13 71T

Matador

Matador MP16 Stella 2 145/70 R13 71T

Matador - Pnevmatika izdelana v Evropi, z nemško tehnologiji

Dimenzija pnevmatik
145/70 R13 71T 
Raspoložljivost:
omejena zaloga
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
T: Odobreno doa 190 km/h
EAN:
4050496472276
Article Number:
R-198014
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
€ 107,50
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Matador MP16 Stella 2

Letna pnevmatika za mestna vozila. Dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Zmanjšana nevarnost akvaplaninga. Znamka Matador z dolgo tradicijo, bogato ponudbo in zanesljivimi zmogljivostmi. Izjemna stabilnost bočnega vodenja. Popolna pnevmatika za vozila, kot so Škoda Fabia, VW Polo in Fiat 500.

Prednosti:

Letna pnevmatika z asimetričnim dezenom, ki jo odlikuje dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Dezen zunanjega ramenskega dela z velikimi bloki z ozkimi kanali omogoča varnejše zavijanje in spremembe smeri. Veliki vzdolžni kanali in odprti notranji ramenski bloki omogočajo hitro odvajanje vode in zmanjšujejo nevarnost akvaplaninga. Guma nove generacije iz zmesi na osnovi silicijevega dioksida izboljša oprijem na suhi ali mokri podlagi ter zmanjša kotalni upor. Zmanjšan hrup.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Matador
Serija modela MP16 Stella 2
Dimension 145/70 R13 71T
Širina 145
Tyre profile 70
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 13
Tyre load index 71
Indeks hitrosti (T)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^