Michelin
Opomba: Cene veljajo za pnevmatike brez platišč. Tekalna plast se lahko razlikuje glede na dimenzijo pnevmatike.
Michelin

Michelin CrossClimate 2 SUV 225/65 R17 106V XL

Michelin

Michelin CrossClimate 2 SUV 225/65 R17 106V XL

Michelin - Proizvajalec pnevmatik iz Francije, kakovostni izdelek visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
225/65 R17 106V XL 
Raspoložljivost:
omejena zaloga
Pnevmatike:
Celoletne pnevmatikeGAN
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
V: Odobreno doa 240 km/h
EAN:
3528709817905
Article Number:
R-460443
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Priporočena cena proizvajalca*   € 182,50
€ 162,51
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije
  • -

Ostanite v gibanju kjer koli in v vsakem vremenu, od prvega do zadnjega kilometra z MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV, - z mojstrom vseh letnih pnevmatik za SUV in delom najbolje prodajane družine pnevmatik v Evropi.

  • Pnevmatika MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV, za vse letne čase
  • Mojster celoletnih pnevmatik za SUV
  • S certifikatom za vožnjo v zimskih razmerah (oznaka 3PMSF)
  • Vodilna pnevmatika po zmogljivosti na mokri podlagi in snegu - nova ali obrabljena do zakonsko dovoljene meje
  • Vodilno mesto za zaviranje na mokri podlagi
  • Vodilno mesto za življenjsko dobo pnevmatike, brez žrtvovanja zmogljivosti glede varnosti

Prihranite čas in denar s celoletno pnevmatiko za varnost
Za varnost na cesti skozi vse leto zaupajte pnevmatiki MICHELIN CROSSCLIMATE SUV 2, ki je del evropske najbolje prodajane družine pnevmatik. Vključuje tehnologije MICHELIN EverGrip za najboljše zaviranje na suhih, mokrih ali zasneženih cestah. Ta pnevmatika s certifikatom 3PMSF zagotavlja skoraj 20 odstotkov boljše oprijemanje na snegu, povprečno 5 metrov krajšo zavorno pot na snegu in povprečno 2 metra krajšo zavorno pot na mokri podlagi, v primerjavi z glavnimi konkurenti. Prihranite čas in denar za sezonsko menjavo pnevmatik s to celoletno pnevmatiko.

Zanesite se na varnost, ki traja v vsakem vremenu
Brez skrbi z MICHELIN CROSSCLIMATE SUV 2, najboljšo celoletno pnevmatiko za varnost, ki je narejena za dolgo življenjsko dobo. Ta pnevmatika za SUV v povprečju prevozi 5000 kilometrov več v primerjavi z glavnimi konkurenčnimi izdelki, hkrati pa ohranja najvišjo varnost v vseh vremenskih razmerah. Ima žlebove v obliki črke V za izboljšano odvajanje vode in konstrukcijo MaxTouch za enakomerno porazdelitev po cesti, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo brez žrtvovanja varnosti.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Uredba o označevanju pnevmatik določa zahteve glede informacij o porabi goriva, oprijemu na mokri podlagi in zunanjem kotalnem hrupu pnevmatik. Poleg tega so navedene zimske lastnosti izdelka.

Uredba EU 1222/2009, ki velja od 1. novembra 2012, je bila revidirana in jo bo s 1. majem 2021 nadomestila Uredba EU 2020/740; Od tega trenutka veljajo nove zahteve. Ocenjevalni razredi za učinkovitost porabe goriva, oprijem na mokri podlagi in zunanji hrup so bili spremenjeni, postavitev oznake EU pa je bila prilagojena. Proizvajalčeve informacije o izdelku, shranjene v zbirki podatkov EU, je mogoče pridobiti prek kode QR, ki je na nalepki. Na novo so vključene tudi informacije o oprijemu na snegu in ledu za pnevmatike, ki izpolnjujejo ta merila.

Naslednje pnevmatike so izključene iz uredbe: - pnevmatike, ki so namenjene izključno vgradnji na vozila, ki so bila prvič registrirana pred 1. oktobrom 1990 - obnovljene pnevmatike (dokler ni prišlo do ustrezne razširitve Uredbe EU 2020/740) - parkirane komercialno - Ulične pnevmatike - dirkalne pnevmatike - pnevmatike z dodatnimi napravami za izboljšanje oprijema, npr. B. Pnevmatike z žeblji – Pnevmatike za nujne primere tipa T – Pnevmatike z omejitvijo hitrosti pod 80 km/h – Pnevmatike za platišča z nazivnim premerom ≤ 254 mm ali ≥ 635 mm

Kratek pregled kriterijev in razredov ocenjevanja

poraba goriva

Poraba goriva je odvisna od kotalnega upora pnevmatik, samega vozila, voznih razmer in načina vožnje. Izmerjeni kotalni upor (koeficient kotalnega upora) pnevmatike je razdeljen v razrede A (največja učinkovitost) do E (najnižja učinkovitost).

Če je vozilo v celoti opremljeno s pnevmatikami razreda A, je možno zmanjšanje porabe do 7,5 %* v primerjavi s pnevmatikami razreda E. Pri gospodarskih vozilih je lahko celo višja.
(Vir: European Commission Impact Assessment
* pri merjenju v skladu s preskusnimi metodami iz Uredbe (EU) 2020/740)

Prosimo, upoštevajte:
Poraba goriva je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje in jo lahko znatno zmanjšate z okolju prijazno vožnjo. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate učinkovitost goriva.

oprijem na mokri podlagi

Oprijem na mokri podlagi je razdeljen na razrede A (najkrajša zavorna pot) - E (najdaljša zavorna pot).

Če je avtomobil opremljen s pnevmatikami razreda A, se lahko v primerjavi s pnevmatikami razreda E zmanjša zavorna pot do 18 m pri zaviranju od 80 km/h (na cestišču s povprečnim oprijemom).*
*Vir: wdk Economic Association of the German Rubber Industry eV

Prosimo, upoštevajte:
Prometna varnost je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje. Vedno je treba upoštevati zavorno pot. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate oprijem na mokri podlagi.

Zunanji kotalni hrup

Hrup, ki ga oddaja pnevmatika, vpliva na celotno glasnost vozila in ne vpliva samo na vaše lastno udobje med vožnjo, ampak tudi na obremenitev okolja s hrupom. Na oznaki EU za pnevmatike je zunanji kotalni hrup razdeljen v 3 razrede od A (najnižji kotalni hrup) do C (najvišji kotalni hrup), merjen v decibelih (dB) in primerjan z evropskimi omejitvami emisij hrupa za zunanji kotalni hrup pnevmatik.

A
Razvrstitev "A" pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike več kot 3 dB pod mejno vrednostjo EU, veljavno do leta 2016.
B
Razvrstitev »B« pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike do 3 dB nižji ali enak mejni vrednosti EU, veljavni do leta 2016.
C
Razvrstitev "C" pomeni, da je navedena mejna vrednost presežena.

Znamka Michelin
Serija modela CrossClimate 2 SUV
Dimension 225/65 R17 106V XL
Širina 225
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 17
Indeks nosilnosti pnevmatik 106
Indeks hitrosti (V)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja za naročene 2 ali več pnevmatik.
***Razen pri kompletnih kolesih


Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK