Michelin
Opomba: Cene veljajo za pnevmatike brez platišč. Tekalna plast se lahko razlikuje glede na dimenzijo pnevmatike.
Michelin

Michelin Pilot Sport EV 245/40 R21 100Y XL AO, Acoustic, EV

Michelin

Michelin Pilot Sport EV 245/40 R21 100Y XL AO, Acoustic, EV

Michelin - Proizvajalec pnevmatik iz Francije, kakovostni izdelek visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
245/40 R21 100Y XL AO, Acoustic, EV 
Raspoložljivost:
omejena zaloga
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
Y: Odobreno doa 300 km/h
EAN:
3528700476538
Article Number:
R-486128
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Priporočena cena proizvajalca*   € 450,50
€ 421,23
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije
  • -

Elektrificiran nadzor nad cesto, ki traja

Z elektrificiranim nadzorom nad cesto, ki traja, nudi pnevmatika MICHELIN Pilot Sport EV ekološko-odgovoren, tih užitek v vožnji z električnimi športnimi vozili.

  • MICHELINOVA visoko zmogljiva letna pnevmatika za letne razmere, za vožnjo po cestah za električna vozila
  • Zaupanje pri vodljivosti tudi pri visoki hitrosti
  • Odličen oprijem za varnost na mokrem: nove & obrabljene
  • Varujte okolje, ne da bi žrtvovali užitek pri vožnji
  • Izboljšan doseg baterije
  • Znižanje hrupa za tišjo vožnjo

Vozite samozavestno, izkoristite ves potencial svojega visoko zmogljivega električnega vozila
Z navdihom Michelinovih izkušenj pri razvoju pnevmatik za prvenstvo Formule E, nudi pnevmatika MICHELIN Pilot Sport EV vodljivost z zaupanjem, z 10 % višjo trdnostjo pri vožnji v zavojih, tudi pri visokih hitrostih. Uživajte v dolgotrajnem oprijemu na mokri podlagi, zahvaljujoč gumeni zmesi ElectricGrip, z visoko trdnostjo v središčnem delu dezena, za učinkovit prenos navora. Izkoristite ves potencial svojega visoko zmogljivega električnega vozila, brez kompromisov glede varnosti.

Varujte okolje, ne da bi žrtvovali užitek pri vožnji
Prispevajte k ohranitvi okolja s pnevmatiko, ki traja, z ekološko zasnovano športno pnevmatiko. MICHELIN Pilot Sport EV ima konstrukcijo MaxTouch, z večjo stično površino s cesto, enakomerno razporeditvijo sil pri pospeševanju, zaviranju in zavijanju; vse za dolgo življenjsko dobo tekalne plasti. Pnevmatika je ob nakupu CO2 nevtralizirana, kar je del Michelinovega programa financiranja projektov, namenjenih absorpciji ali preprečevanju izpustov CO2. Vozite dlje in podpirajte okolje.

Živahna vožnja za daljše razdalje
Vozite v svojem visoko zmogljivem električnem vozilu dlje, s 60 km dodatnega dosega pnevmatik MICHELIN Pilot Sport EV. Gumena zmes GreenPower omogoča visoko učinkovitost na področju ramen in tanjši zgornji pas z manj porabljenimi surovinami, in hkrati izboljšanje dosega baterij. Uživajte v vožnji brez skrbi glede prevožene razdalje.

Uživajte v zvokih in zmanjšajte hrup
Uživajte v 20-odstotnem zmanjšanju zaznane ravni hrupa s tiho pnevmatiko MICHELIN Pilot Sport EV. Pnevmatiko za zmanjšanje hrupa odlikuje tehnologija Acoustic Technology, ki duši resonanco hrupa. Poslušajte med vožnjo glasbo in ne hrupa, ki prihaja s ceste.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Uredba o označevanju pnevmatik določa zahteve glede informacij o porabi goriva, oprijemu na mokri podlagi in zunanjem kotalnem hrupu pnevmatik. Poleg tega so navedene zimske lastnosti izdelka.

Uredba EU 1222/2009, ki velja od 1. novembra 2012, je bila revidirana in jo bo s 1. majem 2021 nadomestila Uredba EU 2020/740; Od tega trenutka veljajo nove zahteve. Ocenjevalni razredi za učinkovitost porabe goriva, oprijem na mokri podlagi in zunanji hrup so bili spremenjeni, postavitev oznake EU pa je bila prilagojena. Proizvajalčeve informacije o izdelku, shranjene v zbirki podatkov EU, je mogoče pridobiti prek kode QR, ki je na nalepki. Na novo so vključene tudi informacije o oprijemu na snegu in ledu za pnevmatike, ki izpolnjujejo ta merila.

Naslednje pnevmatike so izključene iz uredbe: - pnevmatike, ki so namenjene izključno vgradnji na vozila, ki so bila prvič registrirana pred 1. oktobrom 1990 - obnovljene pnevmatike (dokler ni prišlo do ustrezne razširitve Uredbe EU 2020/740) - parkirane komercialno - Ulične pnevmatike - dirkalne pnevmatike - pnevmatike z dodatnimi napravami za izboljšanje oprijema, npr. B. Pnevmatike z žeblji – Pnevmatike za nujne primere tipa T – Pnevmatike z omejitvijo hitrosti pod 80 km/h – Pnevmatike za platišča z nazivnim premerom ≤ 254 mm ali ≥ 635 mm

Kratek pregled kriterijev in razredov ocenjevanja

poraba goriva

Poraba goriva je odvisna od kotalnega upora pnevmatik, samega vozila, voznih razmer in načina vožnje. Izmerjeni kotalni upor (koeficient kotalnega upora) pnevmatike je razdeljen v razrede A (največja učinkovitost) do E (najnižja učinkovitost).

Če je vozilo v celoti opremljeno s pnevmatikami razreda A, je možno zmanjšanje porabe do 7,5 %* v primerjavi s pnevmatikami razreda E. Pri gospodarskih vozilih je lahko celo višja.
(Vir: European Commission Impact Assessment
* pri merjenju v skladu s preskusnimi metodami iz Uredbe (EU) 2020/740)

Prosimo, upoštevajte:
Poraba goriva je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje in jo lahko znatno zmanjšate z okolju prijazno vožnjo. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate učinkovitost goriva.

oprijem na mokri podlagi

Oprijem na mokri podlagi je razdeljen na razrede A (najkrajša zavorna pot) - E (najdaljša zavorna pot).

Če je avtomobil opremljen s pnevmatikami razreda A, se lahko v primerjavi s pnevmatikami razreda E zmanjša zavorna pot do 18 m pri zaviranju od 80 km/h (na cestišču s povprečnim oprijemom).*
*Vir: wdk Economic Association of the German Rubber Industry eV

Prosimo, upoštevajte:
Prometna varnost je v veliki meri odvisna od vašega načina vožnje. Vedno je treba upoštevati zavorno pot. Tlak v pnevmatikah je treba redno preverjati, da izboljšate oprijem na mokri podlagi.

Zunanji kotalni hrup

Hrup, ki ga oddaja pnevmatika, vpliva na celotno glasnost vozila in ne vpliva samo na vaše lastno udobje med vožnjo, ampak tudi na obremenitev okolja s hrupom. Na oznaki EU za pnevmatike je zunanji kotalni hrup razdeljen v 3 razrede od A (najnižji kotalni hrup) do C (najvišji kotalni hrup), merjen v decibelih (dB) in primerjan z evropskimi omejitvami emisij hrupa za zunanji kotalni hrup pnevmatik.

A
Razvrstitev "A" pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike več kot 3 dB pod mejno vrednostjo EU, veljavno do leta 2016.
B
Razvrstitev »B« pomeni, da je zunanji kotalni hrup pnevmatike do 3 dB nižji ali enak mejni vrednosti EU, veljavni do leta 2016.
C
Razvrstitev "C" pomeni, da je navedena mejna vrednost presežena.

Znamka Michelin
Serija modela Pilot Sport EV
Dimension 245/40 R21 100Y XL AO, Acoustic, EV
Širina 245
Tyre profile 40
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 21
Indeks nosilnosti pnevmatik 100
Indeks hitrosti (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja za naročene 2 ali več pnevmatik.
***Razen pri kompletnih kolesih


Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK