Nankang
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Nankang

Nankang ICE ACTIVA Ice-1 205/65 R16C 107/105Q, Nordic compound

Nankang

Nankang ICE ACTIVA Ice-1 205/65 R16C 107/105Q, Nordic compound

Nankang - Inovativni proizvajalec pnevmatik iz Tajvana. Ultra-High-Performance izdelek do 20 col, skrajno dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo

Dimenzija pnevmatik
205/65 R16C 107/105Q, Nordic compound 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
Q: Odobreno doa 160 km/h
EAN:
4717622047868
Article Number:
R-346578
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Nankang Ice Activa Ice-1 je zasnovan tako, da doseže visoko zmogljivost na snegu in ledenih razmerah v severni Evropi.

Z oblikovanjem sredinskega rebra in smernim dezenom tekalne plasti lahko izboljša stabilnost in manevriranje na snežni podlagi. Z razpršenimi žlebovi tekalne plasti lahko okrepi oprijem na snežni podlagi.

Nazobčan 3D profil na osrednjem delu lahko izboljša zmožnost vožnje na ledu in snežnih padavin ter okrepi togost dezena in stabilnost pri vožnji naravnost.

Pravokotni 3D profil na robovih lahko okrepi blok in ga zaščiti pred prekomerno deformiranostjo pri zavijanju ali zaviranju, s čimer se izboljša varnost vožnje.

Z zasnovo neravnih žlebov na celotnem robu tekalne plasti se lahko okrepi oprijem na ledeni cesti po namestitvi žebljev.

Optimizirani položaji žlebov na dezenu okrepijo oprijem na ledeni cesti. Posebna kremenčeva formula se uporablja za izboljšanje zmogljivosti na ledenih ali zasneženih cestah.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Nankang
Serija modela ICE ACTIVA Ice-1
Dimension 205/65 R16C 107/105Q, Nordic compound
Širina 205
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 16
Indeks nosilnosti pnevmatik 107/105
Indeks hitrosti (Q)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK