Nankang
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Nankang

Nankang Snow SW-7 195/65 R14 89T, ježevke, DOT2017

Nankang

Nankang Snow SW-7 195/65 R14 89T, ježevke, DOT2017

Nankang - Inovativni proizvajalec pnevmatik iz Tajvana. Ultra-High-Performance izdelek do 20 col, skrajno dobro razmerje med ceno in zmogljivostjo

Dimenzija pnevmatik
195/65 R14 89T, ježevke, DOT2017 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
T: Odobreno doa 190 km/h
Article Number:
R-435061
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije
  • -

Osrednje rebro in smerna oblika vzorca povečujeta zmogljivost vožnje naravnost in vodljivost na zasneženih tleh. Široki in cikcak stranski utori plus veliki razpon praznine povečajo učinek na ledu in izboljšajo oprijem na zasneženi cesti. Nazobčane multi-lamele skrajšajo zavorno razdaljo na zasneženih in poledenelih cest, izboljšujejo zaviranje in varnost pri vožnji na poledenelem terenu.

Tri-dimenzionalne lamele na rami pnevmatike povečujejo togost blokov, okretnost in zmogljivost pri zavijanju na poledenelem terenu. Obodni in naključno porazdeljene luknje za bodice na tekalni plasti izboljšajo oprijem na trdi poledici. Edinstvena silika formula, ki se uporablja za vse velikosti, izboljšuje oprijem na mokri podlagi. HA formula brez olja ustreza standardom Evropske unije za varstvo okolja. Vzorec, ki ima veliko krivljenih utorov, je zasnovan, da lahko izboljša vlečno sposobnost na snežni podlagi. Neregularna konica, izdelana na celotnem obodu vzorca, lahko poveča vlečno sposobnost na zaledenelem terenu.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Nankang
Serija modela Snow SW-7
Dimension 195/65 R14 89T, ježevke, DOT2017
Širina 195
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 14
Indeks nosilnosti pnevmatik 89
Indeks hitrosti (T)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK