Nokian
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Nokian

Nokian Weatherproof 215/55 R16 93H

Nokian

Nokian Weatherproof 215/55 R16 93H

Nokian - Proizvajalec pnevmatik iz Finske. Visokozmogljiv izdelek srednjega cenovnega razreda, specialisti za zimske pnevmatike

Dimenzija pnevmatik
215/55 R16 93H 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Celoletne pnevmatikeGAN
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
H: Odobreno doa 210 km/h
EAN:
6419440136523
Article Number:
R-279691
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Nokian Weatherproof

Za vse letne čase

Varna pozimi, natančna poleti. Vsestranska pnevmatika Nokian Weatherproof predstavlja zimsko pnevmatiko z izjemnimi lastnostmi oprijema. Hkrati pa je tudi letna pnevmatika, primerna za vožnjo v vročem poletnem vremenu. Struktura dezena je oblikovana za različne pogoje. Oprijem pozimi je odličen pri temperaturah blizu ledišča ali malo pod njim. Nova generacija sestavljene silice omogoča dober oprijem na mokrem cestišču in nizek kotalni upor, s čimer je nižja tudi poraba goriva.

Zasnežena cestišča
Pnevmatika ohranja prožne lastnosti pri nizkih temperaturah, kar zagotavlja močan oprijem in natančno zaviranje na snegu.

Mokra cestišča
Učinkovito preprečuje akvaplaning v plundri in dežju ter ustavi vozilo na mokrem cestišču.

Suho cestišče
Izjemen oprijem in stabilnost tudi pri visokih hitrostih na suhih cestiščih.

Celoletna uporaba
Sestavljeni dezen se odlikuje v širokem temperaturnem razponu in je primeren tako za ostre zimske kot vroče poletne razmere.

Pnevmatike Nokian Weatherproof zagotavljajo izjemno varnost, ki je prva v svojem razredu, visoko zmogljivost in vzdržljivost za celoletno uporabo. Ta pnevmatika za vse letne čase združuje zanesljivo varnost zimskih pnevmatik z natančno stabilnostjo vožnje in čvrsto odzivnostjo naših letnih pnevmatik. Vse velikosti imajo simbol snežinke (3PMSF), ki ponazarja, da so takšne pnevmatike odobrene za uporabo pozimi. Pnevmatike Nokian Weatherproof z lahkotnim kotaljenjem prav tako zmanjšujejo porabo goriva in znižujejo emisije CO2.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Nokian
Serija modela Weatherproof
Dimension 215/55 R16 93H
Širina 215
Tyre profile 55
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 16
Indeks nosilnosti pnevmatik 93
Indeks hitrosti (H)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK