Pridružite se tirendo.si Partnerskem programu

 

affiliates

Ali pogosto zaženete spletno stran o avtomobilih, pnevmatikah ali platiščih? Želite zaslužiti denar s svojo spletno stranjo? Na tirendo.si Partnerskemu programu je to preprosto!

Postanite tirendo.si partner:

Prijavite se za naš Partnerski program preko Affiliate Marketing omrežja Awin, Dognet zdaj in zberite svojo prvo provizijo kakor hitro, že jutri! Uporaba in sodelovanje v našem Affiliate Programu je brezplačno.

Zdaj lahko izberete svoje najljubše omrežje:

Awin

Registracija preko Awin

Dognet

Registracija preko Dognet

1. Integracija oglasnega materiala:

Ponujamo vam številne reklamne materiale, ki jih je mogoče preprosto integrirati na vašo spletno stran. Naš portfelj oglasnega materiala vključuje vse običajne predmete, kot so pasice, besedilne povezave in iskalna polja pnevmatik (na voljo tudi v različici z belo nalepko). Obstaja nekaj za vsako spletno stran! Priporočamo tudi integracijo svojega oglasnega materiala v vaša glasila za dodatno izboljšanje vaših ponudb.

2. Zagotovite prodajo:

V primeru, da obiskovalec na vaši spletni strani, klikne na integrirani tirendo.si oglas, bo obiskovalec posredovan v našo trgovino tirendo.si. Prejeli boste privlačno ponudbo od 3 % za kateri koli nakup v naši spletni trgovini, ki jih stranka obišče z vaše spletne strani. (Provizija se izračuna iz neto vrednosti naročila brez DDV in prevoza / pakiranja).

3. Zberite določbe:

Lahko zberete znatno provizijo celo po nekaj prodaj na mesec.

Naši pogoji za pridružitev.

tirendo.si Affiliate Programme:

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK