Pirelli
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Pirelli

Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 245/35 ZR19 (93Y) XL MC

Pirelli

Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 245/35 ZR19 (93Y) XL MC

Pirelli - Proizvajalec pnevmatik iz Italije, kakovostni izdelek visokega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
245/35 ZR19 (93Y) XL MC 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
(Y): Odobreno nad 301 km/h
EAN:
8019227237634
Article Number:
R-254906
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava**
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika***
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Ta pnevmatika je idealna za ljubitelje močnih in dirkalnih avtomobilov. Značilnosti tekalne površine in sestave tega modela omogočajo, da pnevmatika PZero Corsa System ustreza željam tudi najzahtevnejših strank kar se tiče vodljivosti in zaviranja na suhem cestišču. Pnevmatika istočasno obdrži odlično vodljivost na vlažnem terenu, brez da bi bili stopnja glasnosti in razporeditev pritiska na podlago spremenjeni. Koncept PZero Corsa System: - PZero Corsa Asimmetrico (komplet) ali - PZero Corsa Direzionale (prednja) in PZero Corsa Asimetrico (zadnja). Prednosti Sestava iz kavčuka primernega za tekmovalne pnevmatike. Pnevmatika je zasnovana na podlagi bogatih izkušenj družbe Pirelli z dirkalnimi športi. Odlična spijemnost, prepričljiv oprijem in natančna vodljivost. Visoko kvalitetni materiali z ozirom na težo, trdnost in varnost. Značilnosti: Maksimalna spijemnost je omogočena zaradi novih sestavin v tekalni površini, ki so posebej ustvarjene za dirkalna vozila. Uporaba ultra lahkih in prožnih jermenov omogoča kar največji možen stik med pnevmatiko in voziščem. Relief tekalne površine Asimmetrico: asimetričen model brez neprekinjenih utorov in brez tlakov se drastično razlikuje od konvencionalne strukture pnevmatik. Zunanja ramenska struktura ima le najmajše možno število utorov.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Pirelli
Serija modela P Zero Corsa Asimmetrico 2
Dimension 245/35 ZR19 (93Y) XL MC
Širina 245
Tyre profile 35
Construction type ZR
Dimenzija pnevmatik 19
Indeks nosilnosti pnevmatik 93
Indeks hitrosti ((Y))
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne

*Če so prikazane cene po ceniku, so to cene proizvajalcev.

**Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
***Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK