Semperit
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Semperit

Semperit Speed-Grip 2 215/60 R17 96H , SUV

Semperit

Semperit Speed-Grip 2 215/60 R17 96H , SUV

Semperit - Kakovostna pnevmatika iz hiše Continental, srednji cenovni razred

Dimenzija pnevmatik
215/60 R17 96H , SUV 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
H: Odobreno doa 210 km/h
EAN:
4024067561027
Article Number:
D-119208
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 3 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Speed-Grip 2 - Zimska športnica. Zimski športi? Vsekakor!

Za močna srednje velika vozila, luksuzna vozila in športna terenska vozila (SUV). Za maksimalno učinkovitost na zasneženi in poledeneli cesti. Semperitova kakovost, ki nudi največjo varnost tudi v zahtevnih pogojih. Izboljšane zmogljivosti na snegu. Pnevmatika je prejela oceno 'dobra' revije ADAC Motorwelt v testu zimskih pnevmatik 2014 z dimenzijami 195/65 R 15 91 T.

Prednosti:

Veliko število ostrih robov zagotavlja vlečno silo na zasneženih tleh. Izboljšan stranski oprijem, na zasneženih ali poledenelih cestah, zahvaljujoč prožnim lamelam. Togost lamel na ramenskem nivoju zagotavlja vodljivost na suhih tleh. Zmanjšana zavorna pot na poledici, zahvaljujoč mreži lamel, ki učinkovito razpršuje vodni film, ki ga je ustvarilo trenje.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Semperit
Serija modela Speed-Grip 2
Dimension 215/60 R17 96H , SUV
Širina 215
Tyre profile 60
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 17
Indeks nosilnosti pnevmatik 96
Indeks hitrosti (H)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK