Star Performer
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Star Performer

Star Performer SUV-1 235/55 ZR18 100W

Star Performer

Star Performer SUV-1 235/55 ZR18 100W

Dimenzija pnevmatik
235/55 ZR18 100W 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
W: Odobreno doa 270 km/h
EAN:
4717622035971
Article Number:
R-236220
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Star Performer SUV-1

Primerna cena in dobra kakovost se ne moreta med seboj izključevati, kot Star Performder SUV 1 dokazuje. Distribuira je izključno Delticom in je posebej zasnovana za SUV in terenska vozila. Na voljo v velikostih od 16 do 21 palcev je primerna za kompaktne modele, kot tudi za športne modele. Na voljo je z zaščito platišča, kot tudi v ojačanih izvedbah in se lahko premika glede na velikost pnevmatike do 300 km / h (186 mph). Naročite Star Performer SUV 1 danes na gume-direkt.com in izkoristite posebno nizko ceno.

Vrhunsko kakovostne pnevmatike, s katerimi naj bi bili opremljeni SUV avtomobili. Nudi optimalen oprijem in stabilnost na katerem koli tipu cestne površine, tako mokre in suhe. Široki utori in masivni bloki tekalne plasti zagotavljajo varnost in natančno vodljivost, še posebej v ovinkih. Tveganje akvaplaningu se je občutno znižalo zaradi utorov in lamel, ki pomagajo učinkovito odstranjevanje vode iz tekalne plasti. Raven hrupa je tudi znižana, medtem ko se je udobje pri vožnji povečalo.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Star Performer
Serija modela SUV-1
Dimension 235/55 ZR18 100W
Širina 235
Tyre profile 55
Construction type ZR
Dimenzija pnevmatik 18
Indeks nosilnosti pnevmatik 100
Indeks hitrosti (W)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK