Uniroyal
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Uniroyal

Uniroyal Snow Max 2 195/70 R15C 104/102R 8PR

Uniroyal

Uniroyal Snow Max 2 195/70 R15C 104/102R 8PR

Uniroyal - Druga blagovna znamka iz hiše Continental, kakovosten izdelek srednjega cenovnega razreda

Dimenzija pnevmatik
195/70 R15C 104/102R 8PR 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
R: Odobreno doa 170 km/h
EAN:
4024068517511
Article Number:
R-204960
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
EU
European Production
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Najsodobnejša tehnologija zimskih pnevmatik za prevoz potnikov. Za transporterje in dostavna vozila.

Uniroyal nudi več kot 45 let znanja in izkušenj s področja izdelave pnevmatik za vožnjo v dežju in lahko ponudi optimalne zmogljivosti na mokrem. Odlična zaščita pred akvaplaningom. Popolna pnevmatika za vozila, kot so Ford Transit in Renault Master.

Uniroyal Snow Max 2 je posebna zimska pnevmatika za kombije in je na voljo v vseh ključnih velikosti. Izpolnjuje vse večje povpraševanje po zimskih gumah v Združenem kraljestvu / Irski. Glavno izboljšanje delovanja je bilo v zmanjšanju obrabe pnevmatike, kar pomeni, da pnevmatika ni zmogljiva le pri temperaturi pod 7 C, temveč bo trajala tudi dlje. Snow Max 2 z usmerjenim dezenom tekalne plasti v obliki črke V se odlično ponaša v mokrem vremenu in ima zaščito proti akvaplaningu. Poleg tega snežni žepi zagotavljajo izjemen oprijem v snegu.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Uniroyal
Serija modela Snow Max 2
Dimension 195/70 R15C 104/102R 8PR
Širina 195
Tyre profile 70
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 15
Indeks nosilnosti pnevmatik 104/102
Indeks hitrosti (R)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK