Yokohama
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Yokohama

Yokohama Geolandar A/T-S (G012) 245/65 R17 107H

Yokohama

Yokohama Geolandar A/T-S (G012) 245/65 R17 107H

Yokohama - Proizvajalec pnevmatik iz Japonske, specialiteta - visoka zmogljivost, visok cenovni razred

Vrsta pnevmatike:
A/T Reifen
Dimenzija pnevmatik
245/65 R17 107H 
Raspoložljivost:
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Pnevmatike:
Letne pnevmatikeSo
Hitrost:
H: Odobreno doa 210 km/h
EAN:
4968814728007
Article Number:
R-134201
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
DEX:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
Na žalost, te pnevmatike nimamo na zalogi.
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije
Razgiban in težaven teren je klic v akcijo za GEOLANDAR A/T-S, Yokohamino izjemno konkurenčno delovno pnevmatiko za SUV vozila. Po povratku v civilizacijo je dovolj prefinjena za mestno vožnjo.

GEOLANDAR A/T-S > Ena pnevmatika, ki je doma v dveh svetovih.

Pnevmatika Yokohama Geolandar A/T-S je zasnovana za najboljšo uravnoteženost med cestno in izvencestno uporabo. Geolandar A/T-S uporablja novo s siliko obogateno zmes tekalne površine. Posebna zasnova profilnih blokov z delno lameliranostjo zagotavlja zanesljivost tako na cesti, kot v brezpotjih in blatu.

Udobje in oprijem na cesti.

Neželen hrup pnevmatik se lahko izjemno poveča pri neenakomerni obrabi pnevmatik. Yokohama Geolandar A/T-S je opremljen z zaobljenimi profilnimi bloki, s posebnimi tridimenzionalnimi, piramidno oblikovanimi lamelami. Taka zasnova zmanjšuje neenakomerno obrabo z dodatno stabilnostjo profilnih blokov, ki se pod obremenitvijo manj deformirajo. Profilni bloki so razporejeni po posebnem zaporedju za zmanjševanje hrupa v vožnji. Z obsežnimi testiranji je Yokohama pripravila najboljšo gumeno zmes tekalne površine do sedaj. Dodatek silike, ne samo povečuje oprijem, ampak tudi podaljšuje življenjsko dobo pnevmatike.

Zaščita in zanesljivost na brezpotjih.

Patentirani 'multi-step' kanali med profilnimi bloki so del skrivnosti, zakaj je Yokohama Geolandar A/T-S edinstven v oprijemu na brezpotjih. Patentirana zasnova povečuje število oprijemalnih robov in omogoča učinkovit izmet blata iz tekalne površine. Pnevmatika je tako zanesljiva na skalnih in blatnih brezpotjih.
EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Yokohama
Vrsta pnevmatike A/T Reifen
Serija modela Geolandar A/T-S (G012)
Dimension 245/65 R17 107H
Širina 245
Tyre profile 65
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 17
Indeks nosilnosti pnevmatik 107
Indeks hitrosti (H)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih

Novice

Prejmite novice in informacije o pnevmatikah, ponudbah in tekmovanjih

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK