Kumho
Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.
Kumho

Kumho KW27 XRP 225/50 R17 94V , runflat

Kumho

Kumho KW27 XRP 225/50 R17 94V , runflat

Kumho - Proizvajalec pnevmatik iz Koreje, specialist za široke pnevmatike

Dimenzija pnevmatik
225/50 R17 94V , runflat 
Raspoložljivost:
Na zalogi
Pnevmatike:
Zimske pnevmatikeWi
M+S oznacitev
s simbolom snezinko
Hitrost:
V: Odobreno doa 240 km/h
EAN:
8808956107642
Article Number:
R-186267
Oznake pnevmatik / razredi učinkovitosti:
Za vprašanja ali morebitne pripombe nas kontaktirajte na support​@tirendo.si
€ 152,50
Cena za izdelek z vključenim DDV
Brezplačna dostava*
Čas dostave 5 - 7 delovnih dni
14 dni vračilna politika**
Veliko montažnih partnerjev

Dodajte izdelek za primerjavo

  • Opis
  • Oznake pnevmatik
  • Tehnične specifikacije

Zimske gume Kumho I'Zen KW27 so primerne za segment srednjih in višjih izvedb osebnih vozil, še posebej so dobrodošle na aluminijastih platiščih, saj imajo gume že v osnovi dodano zaščito za platišča. Ustvarjene za zimo, I'Zen KW27 zimske gume odlikuje asimetričen profil tekalne plasti, ki v kombinacijami s 3D sipinami zagotavlja boljšo vleko na snegu, kakor tudi boljši oprijem na ledenih površinah. Kumho I'Zen KW27 zagotavljajo dobro odzivnost in vozno stabilnost v zimskih vremenskih razmerah in so hkrati cenovno ugodne.

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblašèena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vkljuèi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršèa v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvršèene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvršèene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vkljuèuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type zaèasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z najveèjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišèa s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali veè, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke uèinkovitosti v prometu kot tudi poveèanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja doloèeno stopnjo preglednosti izdelkov.Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število znaèilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko veè funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vkljuèno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz razliènih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za konènega potrošnika, saj se osredotoèajo na ocene najrazliènejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

Znamka Kumho
Serija modela KW27 XRP
Dimension 225/50 R17 94V , runflat
Širina 225
Tyre profile 50
Construction type R
Dimenzija pnevmatik 17
Tyre load index 94
Indeks hitrosti (V)
With/Without Valve (TT/TL) Pnevmatika z zračnico
- Ne
*Cena je za eno pnevmatiko in vključuje DDV in stroške pošiljanja.
**Razen pri kompletnih kolesih
Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK
^